VIII. De toepassing van de Wpg, artikel 28 Rv, en weigeringsgronden als bedoeld in de Wob.
124. Eiser heeft uitgebreid aan de orde gesteld dat de korpschef door documenten of passages uit documenten niet openbaar te maken de Wpg, artikel 28 Rv, en/of weigeringsgronden als bedoeld in de Wob onjuist heeft toegepast. De rechtbank is van oordeel dat de korpschef niet ten aanzien van alle niet-openbaargemaakte documenten voldoende heeft gemotiveerd waarom openbaarmaking achterwege is gelaten. Vanwege de geheime status van de documenten (artikel 8:29 van de Awb) zullen ze alleen met het paginanummer (per deelbesluit) dat de korpschef eraan heeft gegeven, worden aangeduid. De rechtbank heeft in de tabel onder bijlage 2 weergegeven ten aanzien van welke pagina’s de motivering niet voldoende is. De reden voor dat oordeel is ook in de tabel vermeld. De hierop betrekking hebbende beroepsgronden slagen.
125. Zoals uit de rechtsoverwegingen 21, 27, 29, 36, 37, 38, 39, 40, 44.1, 51.1, 54.1, 55.1, 63.1, 64.1, 69.2, 71.1, 80.2, 83.1, 84.1, 85.1, 86.1, 87.1, 88.1, 89.1, 95, 96, 97.1, 97.2, 97.3, 97.4, 97.5, 97.6, 97.7, 98.1, 98.2, 102.2, 113 en 124 volgt is het bestreden besluit niet zorgvuldig voorbereid en/of ondeugdelijk gemotiveerd. Op grond van artikel 8:51a, eerste lid, van de Awb kan de rechtbank het bestuursorgaan in de gelegenheid stellen een gebrek in het bestreden besluit te herstellen of te laten herstellen. Op grond van artikel 8:80a van de Awb doet de rechtbank dan een tussenuitspraak. De rechtbank ziet aanleiding om de korpschef in de gelegenheid te stellen de gebreken te herstellen. Dat herstellen kan hetzij met een aanvullende motivering, hetzij, voor zover nodig, met een nieuwe beslissing op bezwaar, na of tegelijkertijd met intrekking van het nu bestreden besluit. Om de gebreken te herstellen, moet de korpschef met het oog op rechtsoverwegingen 21, 27, 29, 36, 37, 38, 39, 40, 44.1, 51.1, 54.1, 55.1, 63.1, 64.1, 69.2, 71.1, 80.2, 83.1, 84.1, 85.1, 86.1, 87.1, 88.1 en 89.1 nadere zoekslagen verrichten en inzichtelijk maken hoe hij heeft gezocht. Als de korpschef meer documenten aantreft, dan zal hij moeten beoordelen of die documenten geopenbaard kunnen worden. Ook moet de korpschef met het oog op de rechtsoverwegingen 95, 96, 97.1, 97.2, 97.3, 97.4, 97.5, 97.6, 97.7, 98.1 en 98.2 het onderhavige Wob-verzoek doorzenden naar andere bestuursorganen onder mededeling van de doorzending aan eiser. Voor wat betreft rechtsoverweging 102.2 moet de korpschef (de) weglakkingen van de datums in de desbetreffende documenten beter motiveren of (de) weglakkingen ongedaan maken. Wat betreft rechtsoverweging 113 moet de korpschef de belangenafweging tussen de persoonlijke levenssfeer van de genoemde personen en de openbaarheid van de gegevens (beter) motiveren. Wat betreft rechtsoverweging 124 moet de korpschef (de) weglakkingen in de in de tabel hierboven vermelde pagina’s beter motiveren of (de) weglakkingen ongedaan maken. De rechtbank bepaalt de termijn waarbinnen verweerder het gebrek kan herstellen op twaalf weken na verzending van deze tussenuitspraak.
126. De korpschef moet op grond van artikel 8:51b, eerste lid, van de Awb èn om nodeloze vertraging te voorkomen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken, meedelen aan de rechtbank of hij gebruik maakt van de gelegenheid het gebrek te herstellen. Als verweerder gebruik maakt van die gelegenheid, zal de rechtbank eiser in de gelegenheid stellen binnen acht weken te reageren op de herstelpoging van de korpschef. In beginsel, ook in de situatie dat de korpschef de hersteltermijn ongebruikt laat verstrijken, zal de rechtbank zonder tweede zitting uitspraak doen op het beroep.
- draagt de korpschef op binnen twee weken de rechtbank mee te delen of hij gebruik maakt van de gelegenheid het gebrek te herstellen;
- stelt verweerder in de gelegenheid om binnen twaalf weken na verzending van deze tussenuitspraak de gebreken te herstellen met inachtneming van de overwegingen en aanwijzingen in deze tussenuitspraak;
- houdt iedere verdere beslissing aan.
Deze uitspraak is gedaan door mr. S.D.M. Michael, voorzitter, en mr. H.M.H. de Koning en mr. M. de Vries, leden, in aanwezigheid van mr. J.R. Leegsma, griffier. De uitspraak is in het openbaar geschied op 29 april 2022.
Afschrift verzonden aan partijen op:
Rechtsmiddel
Tegen deze tussenuitspraak staat nog geen hoger beroep open. Tegen deze tussenuitspraak kan hoger beroep worden ingesteld tegelijkertijd met hoger beroep tegen de (eventuele) einduitspraak in deze zaak.
De Wet openbaarheid van bestuur
Artikel 1
In deze wet en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder:
a. document: een bij een bestuursorgaan berustend schriftelijk stuk of ander materiaal dat gegevens bevat;
b. bestuurlijke aangelegenheid: een aangelegenheid die betrekking heeft op beleid van een bestuursorgaan, daaronder begrepen de voorbereiding en de uitvoering ervan;
c. intern beraad: het beraad over een bestuurlijke aangelegenheid binnen een bestuursorgaan, dan wel binnen een kring van bestuursorganen in het kader van de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een bestuurlijke aangelegenheid;
d. niet-ambtelijke adviescommissie: een van overheidswege ingestelde instantie, met als taak het adviseren van een of meer bestuursorganen en waarvan geen ambtenaren lid zijn, die het bestuursorgaan waaronder zij ressorteren adviseren over de onderwerpen die aan de instantie zijn voorgelegd. Ambtenaren, die secretaris of adviserend lid zijn van een adviesinstantie, worden voor de toepassing van deze bepaling niet als leden daarvan beschouwd;
e. ambtelijke of gemengd samengestelde adviescommissie: een instantie, met als taak het adviseren van één of meer bestuursorganen, die geheel of gedeeltelijk is samengesteld uit ambtenaren, tot wier functie behoort het adviseren van het bestuursorgaan waaronder zij ressorteren over de onderwerpen die aan de instantie zijn voorgelegd;
f. persoonlijke beleidsopvatting: een opvatting, voorstel, aanbeveling of conclusie van een of meer personen over een bestuurlijke aangelegenheid en de daartoe door hen aangevoerde argumenten;
g. milieu-informatie: hetgeen daaronder wordt verstaan in artikel 19.1a van de Wet milieubeheer.
1. Een ieder kan een verzoek om informatie neergelegd in documenten over een bestuurlijke aangelegenheid richten tot een bestuursorgaan of een onder verantwoordelijkheid van een bestuursorgaan werkzame instelling, dienst of bedrijf.
2 De verzoeker vermeldt bij zijn verzoek de bestuurlijke aangelegenheid of het daarop betrekking hebbend document, waarover hij informatie wenst te ontvangen.
3 De verzoeker behoeft bij zijn verzoek geen belang te stellen.
4 Indien een verzoek te algemeen geformuleerd is, verzoekt het bestuursorgaan de verzoeker zo spoedig mogelijk om zijn verzoek te preciseren en is het hem daarbij behulpzaam.
5 Een verzoek om informatie wordt ingewilligd met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 10 en 11.
Artikel 4
Indien het verzoek betrekking heeft op gegevens in documenten die berusten bij een ander bestuursorgaan dan dat waarbij het verzoek is ingediend, wordt de verzoeker zo nodig naar dat orgaan verwezen. Is het verzoek schriftelijk gedaan, dan wordt het doorgezonden onder mededeling van de doorzending aan de verzoeker.
Artikel 10
Het verstrekken van informatie ingevolge deze wet blijft achterwege voor zover dit:
a. de eenheid van de Kroon in gevaar zou kunnen brengen;
b. de veiligheid van de Staat zou kunnen schaden;
c. bedrijfs- en fabricagegegevens betreft, die door natuurlijke personen of rechtspersonen vertrouwelijk aan de overheid zijn meegedeeld;
d. persoonsgegevens betreft als bedoeld in de artikelen 9, 10 en 87 van de Algemene verordening gegevensbescherming, tenzij de verstrekking kennelijk geen inbreuk op de persoonlijke levenssfeer maakt.
2 Het verstrekken van informatie ingevolge deze wet blijft eveneens achterwege voor zover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:
a. de betrekkingen van Nederland met andere staten en met internationale organisaties;
b. de economische of financiële belangen van de Staat, de andere publiekrechtelijke lichamen of de in artikel 1a, onder c en d, bedoelde bestuursorganen;
c. de opsporing en vervolging van strafbare feiten;
d. inspectie, controle en toezicht door bestuursorganen;
e. de eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer;
f. het belang, dat de geadresseerde erbij heeft als eerste kennis te kunnen nemen van de informatie;
g. het voorkomen van onevenredige bevoordeling of benadeling van bij de aangelegenheid betrokken natuurlijke personen of rechtspersonen dan wel van derden.
3 Het tweede lid, aanhef en onder e, is niet van toepassing voorzover de betrokken persoon heeft ingestemd met openbaarmaking.
4 Het eerste lid, aanhef en onder c en d, het tweede lid, aanhef en onder e, en het zevende lid, aanhef en onder a, zijn niet van toepassing voorzover het milieu-informatie betreft die betrekking heeft op emissies in het milieu. Voorts blijft in afwijking van het eerste lid, aanhef en onder c, het verstrekken van milieu-informatie uitsluitend achterwege voorzover het belang van openbaarmaking niet opweegt tegen het daar genoemde belang.
5 Het tweede lid, aanhef en onder b, is van toepassing op het verstrekken van milieu-informatie voor zover deze handelingen betreft met een vertrouwelijk karakter.
6 Het tweede lid, aanhef en onder g, is niet van toepassing op het verstrekken van milieu-informatie.
7 Het verstrekken van milieu-informatie ingevolge deze wet blijft eveneens achterwege voorzover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:
a. de bescherming van het milieu waarop deze informatie betrekking heeft;
b. de beveiliging van bedrijven en het voorkomen van sabotage.
8 Voorzover het vierde lid, eerste volzin, niet van toepassing is, wordt bij het toepassen van het eerste, tweede en zevende lid op milieu-informatie in aanmerking genomen of deze informatie betrekking heeft op emissies in het milieu.
1. In geval van een verzoek om informatie uit documenten, opgesteld ten behoeve van intern beraad, wordt geen informatie verstrekt over daarin opgenomen persoonlijke beleidsopvattingen.
2 Over persoonlijke beleidsopvattingen kan met het oog op een goede en democratische bestuursvoering informatie worden verstrekt in niet tot personen herleidbare vorm. Indien degene die deze opvattingen heeft geuit of zich erachter heeft gesteld, daarmee heeft ingestemd, kan de informatie in tot personen herleidbare vorm worden verstrekt.
3 Met betrekking tot adviezen van een ambtelijke of gemengd samengestelde adviescommissie kan het verstrekken van informatie over de daarin opgenomen persoonlijke beleidsopvattingen plaatsvinden, indien het voornemen daartoe door het bestuursorgaan dat het rechtstreeks aangaat aan de leden van de adviescommissie voor de aanvang van hun werkzaamheden kenbaar is gemaakt.
4 In afwijking van het eerste lid wordt bij milieu-informatie het belang van de bescherming van de persoonlijke beleidsopvattingen afgewogen tegen het belang van openbaarmaking. Informatie over persoonlijke beleidsopvattingen kan worden verstrekt in niet tot personen herleidbare vorm. Het tweede lid, tweede volzin, is van overeenkomstige toepassing.
Wet politiegegevens (Wpg)
Artikel 1. (definities)
In deze wet en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder:
a.politiegegeven: elk persoonsgegeven dat wordt verwerkt in het kader van de uitvoering van de politietaak, bedoeld in de artikelen 3 en 4 van de Politiewet 2012, met uitzondering van:
–de uitvoering van wettelijke voorschriften anders dan de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften;
–de bij of krachtens de Vreemdelingenwet 2000 opgedragen taken, bedoeld in artikel 1, eerste lid, onderdeel i, onder 1° en artikel 4, eerste lid, onderdeel f, van de Politiewet 2012;
Artikel 7. (geheimhoudingsplicht)
1. De ambtenaar van politie of de persoon aan wie politiegegevens ter beschikking zijn gesteld is verplicht tot geheimhouding daarvan behoudens voor zover een bij of krachtens de wet gegeven voorschrift tot verstrekking verplicht, de bepalingen van paragraaf 3 verstrekking toelaten of de taak, bedoeld in artikel 1, onderdeel a, in bijzondere gevallen tot verstrekking noodzaakt.
2. De persoon aan wie politiegegevens zijn verstrekt is verplicht tot geheimhouding daarvan behoudens voor zover een bij of krachtens de wet gegeven voorschrift tot verstrekking verplicht of zijn taak daartoe noodzaakt.
3. (…)
§3. De doorgifte of verstrekking van politiegegevens aan anderen dan politie en Koninklijke marechaussee
Artikel 16. (verstrekking aan gezagsdragers)
1De verwerkingsverantwoordelijke verstrekt politiegegevens aan:
a.leden van het openbaar ministerie voor zover zij deze behoeven:
1°.in verband met hun gezag of zeggenschap over de politie of over andere personen of instanties die met de opsporing van strafbare feiten zijn belast, of
2°.voor de uitvoering van andere hun bij of krachtens de wet opgedragen taken;
b.de burgemeesters voor zover zij deze behoeven:
1°.in verband met hun gezag en zeggenschap over de politie, of
2°.in het kader van de handhaving van de openbare orde.
c.de verwerkingsverantwoordelijke voor zover hij deze behoeft in verband met:
1°.het verrichten van een onderzoek naar aanleiding van klachten, als bedoeld in artikel 70 van de Politiewet 2012 en artikel 14 van de Wet op de bijzondere opsporingsdiensten, of
2°.disciplinaire bestraffing vanwege niet-nakoming van verplichtingen of plichtsverzuim, als geregeld bij of krachtens artikel 47 van de Politiewet 2012 en de regelgeving die van toepassing is op de aanstelling of arbeidsovereenkomst van de opsporingsambtenaar, bedoeld in artikel 141, onderdeel d, van het Wetboek van Strafvordering, of
3°.schorsing of ontslag van de ambtenaar van de Koninklijke marechaussee voor zover werkzaam ter uitvoering van de politietaken, bedoeld in artikel 4, eerste lid, onderdelen a, b, c, d, e, g en h van de Politiewet 2012 vanwege niet nakoming van verplichtingen of plichtsverzuim als geregeld bij of krachtens artikel 12 van de Wet ambtenaren defensie.
2Op de verstrekkingen, bedoeld in het eerste lid, onderdeel c, is artikel 15, tweede lid, van overeenkomstige toepassing.
Artikel 17. (verstrekking aan inlichtingendiensten)
Politiegegevens kunnen worden verstrekt voor zover dit voortvloeit uit de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017.
Artikel 17a. (doorgiften aan derde landen)
1Politiegegevens kunnen met inachtneming van het bij of krachtens deze wet bepaalde worden doorgegeven aan een verwerkingsverantwoordelijke in een derde land of aan een internationale organisatie, voor zover dit noodzakelijk is voor de doeleinden, bedoeld in artikel 1, onderdeel a, en indien de Commissie van de Europese Unie heeft besloten dat het derde land of de internationale organisatie een toereikend beschermingsniveau voor de voorgenomen gegevensverwerking verzekert.
2Bij ontstentenis van een besluit van de Commissie, bedoeld in het eerste lid, kunnen politiegegevens worden verstrekt of doorgegeven indien:
a.in een juridisch bindend instrument passende waarborgen voor de bescherming van persoonsgegevens zijn geboden; of
b.de verwerkingsverantwoordelijke na beoordeling van alle omstandigheden heeft geconcludeerd dat het derde land of de internationale organisatie passende waarborgen biedt voor de bescherming van persoonsgegevens. De verantwoordelijke informeert de Autoriteit persoonsgegevens over de categorieën van doorgifte op grond van dit onderdeel.
3Bij ontstentenis van een besluit van de Commissie, bedoeld in het eerste lid, of van passende waarborgen, bedoeld in het tweede lid, is een doorgifte of een categorie van doorgiften van politiegegevens aan een derde land of internationale organisatie slechts toegelaten indien de doorgifte noodzakelijk is:
a.om een vitaal belang van de betrokkene of van een andere persoon te beschermen;
b.is om de gerechtvaardigde belangen van de betrokkene te beschermen, wanneer het recht van de lidstaat van waaruit de doorgifte van politiegegevens plaatsvindt aldus bepaalt;
c.is om een onmiddellijk en ernstig gevaar voor de openbare veiligheid van een lidstaat of derde land te voorkomen;
d.in afzonderlijke gevallen met het oog op de uitvoering van de taak, bedoeld in artikel 1, onderdeel a;
e.in afzonderlijke gevallen met het oog op het instellen, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen in verband met de uitvoering van de taak, bedoeld in artikel 1, onderdeel a, en de grondrechten en fundamentele vrijheden van de betrokkene niet prevaleren boven het algemeen belang van de doorgifte, bedoeld in de onderdelen d en e.
4In het geval de doorgifte, bedoeld in het eerste, tweede en derde lid en onverminderd een internationale overeenkomst tussen lidstaten en derde landen, politiegegevens betreft die van een andere lidstaat afkomstig zijn, is onverminderd deze leden toestemming van de bevoegde autoriteit uit die lidstaat vereist voor doorgifte, tenzij de doorgifte noodzakelijk is met het oog op het voorkomen van een onmiddellijk en ernstig gevaar voor de openbare veiligheid van een lidstaat of een derde land of voor de fundamentele belangen van een lidstaat, en voorafgaande toestemming niet tijdig kan worden verkregen. De voor het geven van voorafgaande toestemming verantwoordelijke autoriteit wordt onverwijld in kennis gesteld.
5In afwijking van het eerste, tweede en derde lid, en onverminderd een van kracht zijnde bilaterale of multilaterale internationale overeenkomst tussen lidstaten en derde landen op het gebied van justitiële samenwerking in strafzaken en politiële samenwerking kunnen in afzonderlijke en specifieke gevallen politiegegevens worden doorgegeven aan een ontvanger in een derde land, zonder tussenkomst van een bevoegde autoriteit in dat land, indien de doorgifte strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de taak, bedoeld in artikel 1, onderdeel a, en indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:
a.de doorgifte is strikt noodzakelijk voor de uitvoering van een in het Unierecht of het lidstatelijke recht omschreven taak van de bevoegde autoriteit die de doorgifte doet, ter verwezenlijking van de doeleinden van artikel 1, eerste lid, van de richtlijn;
b.de bevoegde autoriteit die de doorgifte doet, bepaalt dat er geen grondrechten en fundamentele vrijheden van de betrokkene zijn die zwaarder wegen dan het openbaar belang dat de doorgifte in dat specifieke geval noodzakelijk maakt;
c.de bevoegde autoriteit die de doorgifte doet, is van mening dat de doorgifte aan een autoriteit die in het derde land bevoegd is voor de in artikel 1, eerste lid, van de richtlijn, bedoelde doeleinden, ondoeltreffend of ongeschikt is, met name omdat de doorgifte niet tijdig kan worden bewerkstelligd;
d.de autoriteit die in het derde land bevoegd is voor de in artikel 1, eerste lid, van de richtlijn, bedoelde doeleinden wordt zonder onnodige vertraging op de hoogte gebracht, tenzij dit ondoeltreffend of ongeschikt is;
e.de bevoegde autoriteit die de doorgifte doet, licht de ontvanger in over het nader bepaalde doel of de nader bepaalde doeleinden waarvoor de persoonsgegevens bij uitsluiting door laatstgenoemde mogen worden verwerkt, op voorwaarde dat een dergelijke verwerking noodzakelijk is.
6Politiegegevens kunnen door een derde land of internationale organisatie verder worden doorgegeven aan een ander derde land of een andere internationale organisatie, indien de bevoegde autoriteit toestemming verleent voor die verdere doorgifte, na alle relevante factoren naar behoren in aanmerking te hebben genomen, waaronder de ernst van het strafbare feit, het doel waarvoor de gegevens oorspronkelijk waren doorgegeven en het niveau van gegevensbescherming in het derde land of de internationale organisatie waaraan de persoonsgegevens verder worden doorgegeven.
7Bij algemene maatregel van bestuur worden nadere regels gesteld over de doorgifte van politiegegevens, bedoeld in het eerste, tweede, derde en zesde lid, alsmede over de verdere verwerking en de daarbij te stellen voorwaarden aan het gebruik daarvan door ontvangstgerechtigde autoriteiten of internationale organen, en over de ontvangst van politiegegevens vanuit derde landen.
Artikel 18. (verstrekking aan derden structureel)
1Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur kunnen personen en instanties worden aangewezen aan wie of waaraan, met het oog op een zwaarwegend algemeen belang, politiegegevens worden of kunnen worden verstrekt ter uitvoering van de bij of krachtens die algemene maatregel van bestuur aan te geven taak.
2In bijzondere gevallen kan Onze Minister van Veiligheid en Justitie toestemming of opdracht geven tot het verstrekken van daarbij door hem te omschrijven politiegegevens voor zover dit noodzakelijk is met het oog op een zwaarwegend algemeen belang. Van de desbetreffende beschikking wordt mededeling gedaan aan de Autoriteit persoonsgegevens.
Artikel 19. (verstrekking aan derden incidenteel)
In bijzondere gevallen kan de verwerkingsverantwoordelijke, voor zover dit noodzakelijk is met het oog op een zwaarwegend algemeen belang, in overeenstemming met het bevoegd gezag, bedoeld in de artikelen 11, 12 en 14 van de Politiewet 2012, beslissen tot het verstrekken van politiegegevens aan personen of instanties voor de volgende doeleinden:
a.het voorkomen en opsporen van strafbare feiten;
b.het handhaven van de openbare orde;
c.het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven;
d.het uitoefenen van toezicht op het naleven van regelgeving.
Artikel 20. (verstrekking aan derden structureel voor samenwerkingsverbanden)
1De verwerkingsverantwoordelijke kan, voor zover dit met het oog op een zwaarwegend algemeen belang noodzakelijk is ten behoeve van een samenwerkingsverband van de bevoegde autoriteiten met personen of instanties, in overeenstemming met het bevoegd gezag, bedoeld in de artikelen 11, 12 en 14 van de Politiewet 2012, beslissen tot het verstrekken van politiegegevens aan die personen en instanties voor de volgende doeleinden:
a.het voorkomen en opsporen van strafbare feiten;
b.het handhaven van de openbare orde;
c.het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven;
d.het uitoefenen van toezicht op het naleven van regelgeving.
2In de beslissing, bedoeld in het eerste lid, wordt vastgelegd ten behoeve van welk zwaarwegend algemeen belang de verstrekking noodzakelijk is, ten behoeve van welk samenwerkingsverband de politiegegevens worden verstrekt, alsmede het doel waartoe dit is opgericht, welke gegevens worden verstrekt, de voorwaarden onder welke de gegevens worden verstrekt en aan welke personen of instanties de gegevens worden verstrekt.
Artikel 21. (nadere regels bij algemene maatregel van bestuur)
Bij algemene maatregel van bestuur kunnen nadere regels worden gesteld over de categorieën van politiegegevens die worden of kunnen worden verstrekt op grond van de artikelen 18, 19 en 20.
Artikel 22. (verwerking voor wetenschappelijk onderzoek en statistiek)
1Politiegegevens kunnen worden verwerkt ten behoeve van beleidsinformatie, wetenschappelijk onderzoek of statistiek met het oog op de taak, bedoeld in artikel 1, onderdeel a, onder de voorwaarde dat de resultaten daarvan geen persoonsgegevens mogen bevatten.
2Bij algemene maatregel van bestuur worden nadere regels gesteld over de verstrekking van politiegegevens ten behoeve van het bepaalde in het eerste lid.
Artikel 23. (rechtstreekse verstrekking)
1Verstrekking van politiegegevens aan de leden van het openbaar ministerie als bedoeld in artikel 16, eerste lid, onderdeel a, kan rechtstreeks plaatsvinden voor zover noodzakelijk met het oog op:
a.strafvorderlijke beslissingen omtrent opsporing en vervolging en de hulp aan slachtoffers van strafbare feiten;
b.bij algemene maatregel van bestuur aan te wijzen beslissingen.
2Verstrekking van politiegegevens als bedoeld in artikel 18 vindt alleen rechtstreeks plaats aan bij algemene maatregel van bestuur aangewezen personen of instanties met een publiekrechtelijke taak door middel van geautomatiseerde vergelijking van persoonsgegevens met bij algemene maatregel van bestuur aan te wijzen categorieën van politiegegevens.
3Aan de korpschef, bedoeld in artikel 27 van de Politiewet 2012 en aan de Minister van Defensie kan verstrekking van politiegegevens als bedoeld in artikel 18 rechtstreeks plaatsvinden voor zover noodzakelijk met het oog op het uitvoeren van hun bij algemene maatregel van bestuur aangewezen wettelijke taken.
4De verwerkingsverantwoordelijke treft passende technische en organisatorische maatregelen teneinde te waarborgen dat rechtstreekse verstrekking uitsluitend plaatsvindt voor zover noodzakelijk op grond van het bepaalde bij of krachtens het eerste, tweede en derde lid. Bij algemene maatregel van bestuur kunnen hierover nadere regels worden gesteld.
Artikel 24. (rechtstreekse verstrekking aan inlichtingen- en veiligheidsdiensten)
1Voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de taak, bedoeld in artikel 8, tweede lid, van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, kunnen door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst verwerkte gegevens rechtstreeks geautomatiseerd worden vergeleken met bij algemene maatregel van bestuur, op voordracht van Onze Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Onze Minister van Veiligheid en Justitie gezamenlijk, te bepalen categorieën van politiegegevens teneinde vast te stellen of verbanden bestaan tussen de betreffende gegevens. De gerelateerde gegevens kunnen daarvoor rechtstreeks worden verstrekt aan ambtenaren werkzaam bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst waarbij in bepaalde, door een lid van het College van procureurs-generaal en de Directeur-Generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst gezamenlijk vast te stellen gevallen, op een gezamenlijk vast te stellen wijze, daarvan kennis wordt gegeven aan het lid van het openbaar ministerie als bedoeld in artikel 66 van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017.
2Voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de taak, bedoeld in artikel 10, tweede lid, van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, kunnen door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst verwerkte gegevens rechtstreeks geautomatiseerd worden vergeleken met bij algemene maatregel van bestuur, op voordracht van Onze Minister van Defensie en Onze Minister van Veiligheid en Justitie gezamenlijk, te bepalen categorieën van politiegegevens teneinde vast te stellen of verbanden bestaan tussen de betreffende gegevens. De gerelateerde gegevens kunnen daarvoor rechtstreeks worden verstrekt aan ambtenaren werkzaam bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst waarbij in bepaalde, door een lid van het College van procureurs-generaal en het hoofd van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst gezamenlijk vast te stellen gevallen, op een gezamenlijk vast te stellen wijze, daarvan kennis wordt gegeven aan het lid van het openbaar ministerie als bedoeld in artikel 66 van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017.
3Artikel 23, vierde lid, is van overeenkomstige toepassing.
Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (Rv)
Artikel 28, eerste lid
Het is aan partijen verboden aan derden mededelingen te doen omtrent:
a. het verhandelde op een zitting met gesloten deuren of een zitting waarbij slechts bepaalde personen zijn toegelaten;
b. andere gegevens uit een procedure, indien de rechter zulks heeft bepaald.
Artikel 29, vijfde lid
Een verzoek om afschrift als bedoeld in het tweede lid dient te worden gericht tot de griffier van het gerecht dat de uitspraak heeft gedaan. Deze zal bij inwilliging van het verzoek een griffierecht in rekening brengen dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 21, tweede lid, van de Wet griffierechten burgerlijke zaken.
Pag.
Toegepaste
weigeringsgrond
Reden waarom de motivering niet volstaat
Aanwijzingen voor het bestaan van meer documenten
14
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakking achter “Datum feit” een politiegegeven betreft
16
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakkingen achter achtereenvolgens “Datum”, “Vestigingsplaats”, “Regiopolitie”, “Adres” en “Op” politiegegevens betreffen
17
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakkingen onder het kopje “Korte uiteenzetting van de feiten tussen “Op” en “is”, tussen “op” en “te”, tussen “te” en “ uitspraak”, tussen “te” en “geldende”, tussen “op” en “te ’s-Gravenhage”, tussen “en” en “betreffende” politiegegevens betreffen
17
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakkingen onder het kopje “Verzochte assistentie” vóór “verzoek” en tussen “rechtshulpverzoek” en “voor” politiegegevens betreffen
19
Wpg
Niet duidelijk is waarom onder de kop “RECHTSHULPVERZOEK” de weglakkingen achter “Datum” en ”Vestigingsplaats” politiegegevens betreffen. Datzelfde geldt ook voor de weglakkingen onder het kopje “Aan de bevoegde autoriteiten van” achter “Instantie”, “Adres”, “Postcode en plaatsnaam” en tussen “Op” en “werd” en tussen “Op” en “is”
20
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakkingen tussen “Nederland en” en “geldende”, “Nederlanden en” en “betreffende”, “inzake de op” en “tot stand gekomen” en “Nederlanden en de” en “betreffende” politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom de laatste zin politiegegevens betreffen
21
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weglakking vóór de zin “Voor overleg over de uitvoering van dit rechtshulpverzoek kunt u contact opnemen met:” politiegegevens betreffen.
27
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op het hele zinsdeel achter “met het verzoek”.
29
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de naam in de tweede regel van deze e-mail tussen “van” en “over”, omdat deze naam elders niet is weggelakt.
29
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
32
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de naam in de tweede regel van deze e-mail tussen “van” en “over”, omdat deze naam elders niet is weggelakt
32
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
37
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijke groeten”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is.
43
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
43
Deze e-mail bevat een attachment. De rechtbank heeft na raadpleging van de vertrouwelijke stukken het attachment niet aangetroffen.
47
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijke groeten”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
52
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
54
artikel 11 van de Wob en
e-grond
Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens tussen “Centrale Autoriteit” en “Parketsecr.” als intern beraad of persoonsgegevens heeft aangemerkt.
57
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de naam in de zevende en achtste regel van deze e-mail, omdat deze naam elders niet is weggelakt
63
Onduidelijk
Niet duidelijk is op grond van welke weigeringsgrond de tekst tussen:
“kunnen we.” en “Zoals”;
“gaan we” en “Dat zal”;
“tijd voor” en “Het zou”;
“als we” en “Tot zover” is weggelakt; er wordt ten aanzien van deze teksten geen weigeringsgrond genoemd
67
Dit betreft een mailbericht waarbij een ander mailbericht wordt doorgestuurd. Onduidelijk is welk mailbericht is doorgestuurd.
75
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijke groeten”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
93
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijke groeten”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
99
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
101
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Vr.gr.”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
103
Op grond van de tekst “Zie bijlage”.
107
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
110
Dit mailbericht bevat een attachment. De rechtbank heeft na raadpleging van de vertrouwelijke stukken het attachment niet aangetroffen.
113
Op grond van de inhoud van dit mailbericht. Onduidelijk is welk (e-mail)bericht is doorgestuurd.
115
Dit mailbericht bevat een attachment. De rechtbank heeft na raadpleging van de vertrouwelijke stukken het attachment niet aangetroffen.
117
Dit mailbericht bevat een attachment. De rechtbank heeft na raadpleging van de vertrouwelijke stukken het attachment niet aangetroffen.
121
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Vr.gr.”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
128
Onduidelijk
Niet duidelijk is waarom de gegevens na “Onderwerp: Vragen” zijn weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
128
Het mailbericht verwijst naar een bijlage. De rechtbank heeft na raadpleging van de vertrouwelijke stukken de bijlage niet aangetroffen.
128
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Vr.gr.”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
129
Onduidelijk
Niet duidelijk is waarom de gegevens na “Subject: FW: Vragen” zijn weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
130
e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “zwaardere misdrijven” persoonsgegevens zijn.
132
Onduidelijk
Niet duidelijk is waarom de gegevens onder de de zin beginnend met “Onlangs heb je (…)” en boven “Met vriendelijke groet” zijn weggelakt. Er wordt geen weigeringsgrond hierbij genoemd.
133
Onduidelijk
Niet duidelijk is op grond van welke weigeringsgrond de tekst tussen de met toepassing van de e-grond weggelakte namen en “Groeten” is weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
137
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
137
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
138
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
138
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel boven “Korps landelijke politiediensten”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
141
Op grond van de tekst “Hierbij de mail zoals ik zojuist met je heb besproken”. Onduidelijk is om welke mail het gaat.
145
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
146
Op grond van de tekst “Heb je net een mail gestuurd over mijn advies”. Onduidelijk is om welke mail het gaat.
150
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
164
De vertrouwelijke versie van dit mailbericht bevat concrete aanwijzingen voor het bestaan van meer informatie.
165
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de tekst tussen “op” en “kwam” en tussen “toen” en “’m zag”
182
Onduidelijk
Niet duidelijk is op grond van welke weigeringsgrond de tekst tussen “Hallo” en “ik weet” is weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
184
Onduidelijk
Niet duidelijk is op grond van welke weigeringsgrond de tekst tussen “Subject: Terugkeeractie Programma [naam] in [weglakking op grond van de e-grond]” en “Geachte collega” is weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
193
e-grond en/of
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de weggelakte teksten tussen “in” en “vandaag” en tussen “in” en “ongekend” de e- en/f de g-grond van toepassing is.
193
Onduidelijk
Niet duidelijk is op grond van welke weigeringsgrond de tekst na “Verstuurd vanaf mijn iPhone” is weggelakt; er wordt geen weigeringsgrond genoemd
Deelbesluit II
Pag.
Toegepaste
weigeringsgrond
Reden waarom de motivering niet volstaat
Aanwijzingen voor het bestaan van meer documenten
1
e-grond
Niet duidelijk is waarom de functie tussen “ben werkzaam als” en “Landelijk Parket” een solofunctie is.
1
e-grond en/of
g-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de informatie tussen “de acties van” en “rond deze casus” omdat deze informatie elders niet is weggelakt
5
Dit betreft een e-mailbericht waarbij een ander mailbericht is doorgestuurd. In de de tekst van het mailbericht staat ook “tkn”. Onduidelijk is welk mailbericht is doorgestuurd.
7
Dit betreft een e-mailbericht waarbij een ander mailbericht is doorgestuurd. In de tekst staat ook:P “Kun jij dit oppakken?“ Onduidelijk is welk mailbericht is doorgestuurd.
12
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
14
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijk groet”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
14
In het mailbericht staat “Zie onderstaande”. Dat wijst op het bestaan van een ander mailbericht. Onduidelijk is om welk mailbericht het gaat.
18
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
25
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
26
Het gaat om een e-mail van [email] van vrijdag om 12:08 uur die is doorgestuurd. Die doorgestuurde e-mail ontbreekt. Gelet op de vertrouwelijke stukken wordt zonder nadere uitleg de korpschef niet gevolgd dat het doorgestuurde e-mail zou zijn weergegeven op pagina 31 bij deelbesluit II.
27
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Bvd en groeten” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
28
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
32
Wpg en/of
e-grond en/of g-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “Fijn weekeinde” en “Met vriendelijke groet” politiegegevens of persoonsgegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op die gegevens de g-grond is toegepast.
35
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
37
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
40
De bijlage bij de e-mail van vrijdag om 15:32 uur ontbreekt. Zonder nadere uitleg wordt de toelichting van de korpschef dat het desbetreffende “Document 1” is aangetroffen en niet openbaar is gemaakt, niet gevolgd. Na raadpleging van de vertrouwelijke stukken valt namelijk niet op te maken welk document dit betreft.
45
Het betreft een e-mail betreft waarbij een e-mail is doorgestuurd. De doorgestuurde originele e e-mail ontbreekt. De korpschef heeft laten weten dat het het originele e-mail niet heeft aangetroffen. De rechtbank overweegt mede na raadpleging van de vertrouwelijke stukken dat de korpschef in feite erkent dat die bijlagen onder hem heeft berust en niet bewaard is gebleven. Gesteld noch gebleken is dat de korpschef al het redelijkerwijs mogelijke heeft gedaan om dit document alsnog te achterhalen.
47
De korpschef heeft erkend dat de bijlagen bij dit mailbericht onder hem hebben berust en niet bewaard zijn gebleven. Van de korpschef mag worden verwacht dat hij al het redelijkerwijs mogelijke doet om die stukken alsnog te achterhalen. Gesteld noch gebleken is dat de korpschef aan die inspanningsverplichting heeft voldaan
47
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet” en boven “Politie |”, omdat deze functietitel elders niet is weggelakt
49
Uit de e-mail van [email] van woensdag 13:43 uur aan [email] en [email] blijkt dat daarmee een andere e-mail is doorgestuurd. Die e-mail ontbreekt. De rechtbank kan de korpschef niet zonder meer volgen in zijn reactie dat die mail staat weergegeven op pagina 32 bij deelbesluit II.
52
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Met vriendelijk groet”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
53
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de informatie na “Voorshands dank en met vriendelijke groet”
54
Dit mailbericht bevat bijlagen. De rechtbank heeft die bijlagen niet aangetroffen bij raadpleging van de vertrouwelijke stukken.
62
e-grond
Niet duidelijk is waarom deze weigeringsgrond is toegepast op de informatie tussen “feestelijkheden” en “a.s. vrijdag”
96
Onduidelijk
Niet duidelijk is waarom gegevens zijn weggelakt onder het kopje “a) Gegevens betreffende de identiteit van de gezochte persoon”. Er wordt hierbij geen weigeringsgrond genoemd.
Pag.
Toegepaste
weigeringsgrond
Reden waarom de motivering niet volstaat
Aanwijzingen voor het bestaan van meer documenten
6
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens onder “Haalbaarheid” de e-grond van toepassing is.
7
e-grond
Niet duidelijks waarom op alle gegevens onder “Televisverhaal” en “Advies” de e-grond van toepassing is.
16
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Bureau”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
20
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Bureau”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
25
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Bureau”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
26
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “salutations”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
27
onduidelijk
De korpschef heeft prijsgegeven dat de weglakking onder “ter info” de tekst “oorspronkelijk bericht” bevat. Alleen al daarom valt niet in te zien dat verweerder dit document in zoverre niet openbaart.
31
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet”, maar die functie is geen solofunctie
35
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Korps”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
36
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “art. 10.2.e Wob”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
38
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Korps”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
41
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór het logo met het woord “Simpel”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
44
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Korps”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
51
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
53
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
54
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
56
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór het logo met het woord “Simpel”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
60
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
78
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
82
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Landelijke Eenheid”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
84
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
85
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Landelijke Eenheid”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
88
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór het logo met het woord “Simpel”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
91
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage tussen “van” en “art. 10.2.e Wob” de e-grond van toepassing is.
91
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
94 t/m 121
Artikel 7 Wpg in samenhang met artikel 16-24 Wpg en/of de e-grond en/of de g-grond
Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens in dit document als politiegegevens heeft aangemerkt. Ook is niet duidelijk waarom op alle gegevens in dit document de e-grond en/of de g-grond van toepassing is.
132 t/m 134
Artikel 7 in samenhang met artikel 16-24 en/of de e-grond en/of de g-grond
Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens in dit document als politiegegevens heeft aangemerkt. Ook is niet duidelijk waarom op alle gegevens in dit document de e-grond en/of de g-grond van toepassing is.
147
e-grond
Niet duidelijk is waarom op basis van de e-grond de tekst tussen “your” en “: letter”, tussen “with” en “has” en na “follows” is weggelakt
149
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “art. 10.2.e Wob”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
150
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in dit document de e-grond van toepassing is.
151
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in dit document de e-grond van toepassing is.
152
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in dit document de e-grond van toepassing is.
161
e-grond en artikel 11 van de Wob
Op de passage tussen “wordt geschreven als [weglakking]” en “art. 10. 2.e Wob en/of art. 11 Wob” zijn de e-grond en/of artikel 11 van de Wob toegepast. Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens in die passage de e-grond heeft toegepast. De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij de weigeringsgrond van artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is het ook onduidelijk waarom de korpschef op deze passage ook die weigeringsgrond toepast.
162
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage tussen “volgende.” en “zal” de e-grond is toegepast.
162
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele passage onder “In het kort” de e-grond is toegepast.
163
e-grond
Niet duidelijk is waarom de gehele passage tussen “art. 7 Wpg in samenhang met art. 16-24 Wpg en/of art. 10.2.e Wob” en “In de zaken” de e-grond is toegepast
169
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele passage tussen “zaken” en “Daarmee” de e-grond is toegepast.
174
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele passage tussen “arriveren.” en “Alvast” de e-grond is toegepast.
186 en 187
Artikel 7 Wpg in samenhang met artikel 16-24 Wpg en/of de e-grond
Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens in dit document als politiegegevens heeft aangemerkt. Ook is niet duidelijk waarom op die gegevens de e-grond is toegepast,
190
e-grond
Niet duidelijk is waarom de gehele passage tussen “allemaal,” en “Met groeten” de e-grond is toegepast.
191
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens achter de volgende kopjes :
- Id-categorie
- Reden signaleren
- Te nemen actie
- Signalerend land
- Aliassen
de e-grond is toegepast.
195
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens tussen “heeft” en “Dank” en tussen “hangen” en “Met groeten” de e-grond is toegepast.
196
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele eerste alinea na “Hallo allemaal” de e-grond is toegepast.
200
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de eerste vier woorden na “Onderwerp” de e-grond is toegepast .
200
e-grond
Niet duidelijk is waarom dop e eerste tekstregel (bestaande uit zes woorden) na “Goedemiddag” de e-grond is toegepast.
214
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst tussen “of” en “Met groeten” de e-grond is toegepast.
218
Wpg
Niet duidelijk is waarom de korpschef alle gegevens boven en in het midden van deze pagina heeft aangemerkt als politiegegevens.
219
e-grond
Niet duidelijk is waarom de laatste zin volledig is weggelakt
223
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst tussen “gestuurd.” en “en daadwerkelijke” de e-grond is toegepast.
224
e-grond
Achter het kopje “Van” staan drie weggelakte passages. Niet duidelijk is waarom op de tweede (middelste) passage de e-grond is toegepast.
224
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst na “(…) actief bezig” en voor “Je kan me (…)” de e-grond is toegepast.
224
e-grond
Het kader na “Groetjes” bevat drie regels. Niet duidelijk is waarom op de tweede regel de e-grond is toegepast.
225
e-grond
Achter het kopje “Van” staan drie weggelakte passages. Niet duidelijk is waarom op de tweede (middelste) passage de e-grond is toegepast.
225
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele passages onder 1, 2, 4 en 5 de e-grond is toegepast.
225
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst tussen “dat” en “bevestigen” de e-grond is toegepast.
226
e-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na het teken @ na “Van” de e-grond is toegepast.
227
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele passages tussen “(…) bij ons opkwamen:”en “Groet” de e-grond is toegepast.
228
e-grond
Achter het kopje “CC:” staan een aantal geadresseerden. Niet duidelijk is waarom op de tweede geadresseerde de e-grond is toegepast.
229
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst na “video” de e-grond is toegepast.
230
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gehele tekst tussen “over” en “Veel” de e-grond is toegepast.
231
e-grond
Achter het kopje “Van” staan twee weggelakte passages. Niet duidelijk is waarom op de gehele tweede passage de e-grond is toegepast.
232
e-grond
Achter het kopje “Kopie” staan een aantal weggelakte geadresseerden. Niet duidelijk is waarom op alle gegevens van de laatste geadresseerde de e-grond is toegepast.
232
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de eerste gehele passage na “Goedenavond,” de e-grond is toegepast.
234
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “Groeten [weglakking]” politiegegevens zijn
235-238
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens, uitgezonderd de gegevens na “Met vriendelijke groeten” op pagina 238, de e-grond is toegepast.
243 - 247
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
249
e-grond
Niet duidelijk is waarom de passage onder “Police and Immgration Attaché” is weggelakt op de e-grond. Ook is niet duidelijk waarom de passage achter “embassy of the Kingdom of the Netherlands op de e-grond is weggelakt.
253
Wpg en e-grond
Niet duidelijk is waarom de gehele passage na “ondermeer door” (tot de tweede alinea) politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom op die gehele passage de e-grond is toegepast.
257
Wpg en e-grond
Niet duidelijk is waarom de passages vanaf de derde alinea in hun geheel politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom op al die passages de e-grond is toegepast.
257
Artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij deze weigeringsgrond niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is het onduidelijk waarom de korpschef in dit mailbericht toch op een passage deze weigeringsgrond toepast.
258-259
Wpg en/of e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op die gegevens de e-grond is toegepast.
270
Wpg
Niet duidelijk is waarom de eerste zinnen (onder “Onderwerp) politiegegevens betreffen
272-274
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle weggelakte gegevens politiegegevens betreffen.
275
Wpg en/of e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “over” en “Zou” en tussen “zaak” en “Dat” politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
277
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle weggelakte gegevens tussen “bijlage.” en “Maatregelen” de e-grond is toegepast.
279-290
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle weggelakte gegevens de e-grond is toegepast.
291
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle weggelakte gegevens politiegegevens zijn
292-296
Wpg en/of e-grond
Niet duidelijk is waarom alle weggelakte gegevens politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
297
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “of” en “iets” de e-grond is toegepast.
299
Wpg en/of e-grond
Niet duidelijk is waarom alle weggelakte gegevens onder de zin “Ik vind dit in” politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
300
g-grond en/of Wpg
Niet duidelijk is waarom de g-grond op drie passages is toegepast. Ook is niet duidelijk waarom de gegevens na “Misschien dat” politiegegevens zijn.
302
g-grond
Niet duidelijk is waarom deze grond op twee passages is toegepast
303-311
Wpg en e-grond
Het gaat om de passages na “Document 1: TOELICHTING”. Niet duidelijk is dit allemaal politiegegevens zijn. Evenmin is duidelijk waarom op al deze gegevens de e-grond is toegepast.
314
e-grond en artikel 11 van de Wob
Niet duidelijk is waarom op de passages tussen “opnemen met” en “Ik verwacht” en tussen “dat ze met” en “Hoeveel controle hebben” in hun geheel de e-grond is toegepast. Over de laatstgenoemde passage is ook niet duidelijk waarom artikel 11 van de Wob is toegepast. De korpschef heeft immers te kennen gegeven dat hij deze weigeringsgrond niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam
324
g-grond
Niet duidelijk waarom de g-grond is toegepast
335
e-grond
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “programma van” en “) Jij gaf” op de e-grond is weggelakt, omdat deze informatie in andere documenten wel openbaar is gemaakt naar aanleiding van dit Wob-verzoek
341
Wpg
Niet duidelijk is waarom het zinsdeel na “zorgen dat” politiegegevens bevat
341
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de desbetreffende zin de g-grond is toegepast.
342
e-grond
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “door” en “In” en tussen “met” en “wat” is weggelakt, omdat deze informatie eerder wel openbaar is gemaakt
342
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage tussen “zit” en “Door” in zijn geheel de e-grond is toegepast.
342
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage tussen “lag” en “Gezien” in zijn geheel de e-grond is toegepast.
342
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage na “in gesprek gegaan” in zijn geheel de e-grond is toegepast.
343
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de passage vóór “Vanuit” in zijn geheel de e-grond is toegepast.
345
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de hele zin vóór de zin die begint met “Wat het beste is” de e-grond is toegepast.
349
e-grond
Het gaat om de tweede alinea (“In de zaak van [weglakking] is er een ontmoeting geweest (…)”). Niet duidelijk is waarom op de gehele tweede volzin in deze alinea de e-grond is toegepast.
349
e-grond
Het gaat om het onderste kader. Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in dit blok de e-grond is toegepast.
350
artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom op de tekst tussen “Dank je” en “Met groeten” artikel 11 van de Wob is toegepast.
353
artikel 11 van de Wob en Wpg
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom op de tekst na “bekend is” deze weigeringsgrond is toegepast. Ook is niet duidelijk waarom deze gehele tekst politiegegevens betreffen.
354-368
Wpg
Niet duidelijk waarom alle weggelakte gegevens politiegegevens zijn
369
e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de tweede kader (onder “Geachte collega’s”) zijn weggelakt op de e-grond.
369
Wpg en e-grond
Ten aanzien van de derde alinea (onder “Geachte collega’s”) is niet duidelijk waarom alle gegevens daarin politiegegevens zijn. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
370
Wpg
Niet duidelijk is waarom het politiegegevens betreffen
371
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de twee zinnen na “In reactie op (…)” in hun geheel de e-grond is toegepast.
371
Wpg en e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegeven in het kader onder de zin “Heb je daar papieren van gezien?”: politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom aop al die gegevens de e-grond is toegepast.
372
Artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom in dit document deze grond is gehanteerd.
372
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de tekst tussen “achterhalen” en “De uitschrijving” in zijn geheel de e-grond is toegepast.
374
e-grond
Niet duidelijk is waarom de tekst tussen “vraag” en “kan” op de e-grond is weggelakt
380
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in de twee alinea’s onder de zin “Zoals besproken even (…)” de e-grond is toegepast.
381
Artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom in dit document deze grond is gehanteerd.
381
e-grond
Niet duidelijk is waarom de tekst direct vóór “we wachten (…)” op de e-grond is weggelakt.
382
Artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom in dit document deze grond is gehanteerd.
384
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de volzin na “JBRA” politiegegevens betreffen
384
Wpg en/of e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de volzin vóór de tekst “Omtrent de uittrekkingszaak [weglakking]” politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
385
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de tekst tussen “ik vroeg me af of” en “- dit is” de e-grond is toegepast.
385
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens in de tekst tussen “Er is nu” en “Mocht hij” de e-grond is toegepast.
386
Intern beraad
Niet duidelijk is waarom deze grond is gehanteerd
386
e-grond
Niet duidelijk waarom is weggelakt op de e-grond
387
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
389
Wpg en e-grond
Niet alle gegevens tussen “naam [weglakking]” en “Met vriendelijke groet” zijn politiegegevens en niet duidelijk is waarom al die gegevens (ook) zijn weggelakt op de e-grond
390-391
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle weggelakte gegevens als politiegegevens zijn aangemerkt
394
Wpg en/of de e-grond
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de tweede alinea politiegegevens betreffen. Ook is niet duidelijk waarom op al die gegevens de e-grond is toegepast.
395
e-grond
Niet duidelijk is waarom de e-grond is toegepast op de tekst na “(niet voor verdere verspreiding)”
396
Artikel 11 van de Wob
De korpschef heeft te kennen gegeven dat hij artikel 11 van de Wob niet meer toepast als het gaat om intern beraad waaraan een externe derde ( [naam] ) deelnam. In dat licht is niet duidelijk waarom in dit document deze grond is gehanteerd.
Pag.
Toegepaste
weigeringsgrond
Reden waarom de motivering niet volstaat
Aanwijzingen voor het bestaan van meer documenten
1
e-grond
Niet duidelijk is dat over deze zaak een uitzending is gemaakt, zodat niet duidelijk is waarom informatie is weggelakt
1
Wpg
Niet duidelijk is waarom de tekst onder “Het adres van het complex is” politiegegevens betreffen
1
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie onder “
Adres” en “
Adres school” politiegegevens betreffen,
2
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie politiegegevens betreft
3
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie politiegegevens betreft
4
g-grond
Niet duidelijk is waarom op deze contactgegevens de g-grond is toegepast
5
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de tekst na “Telefoon” de g-grond is toegepast
5
Wpg
Niet duidelijk is waarom de tekst onder het kopje “Belang verstrekking voor de politie” politiegegevens betreft
5
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de tekst onder de regel die begint met “Waarvan door mij (…)” drie keer de g-grond is toegepast
6
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast op de informatie na “Telefoon” en na “Fax”
6
g-grond
Niet duidelijk is waarom onder het kopje AANSPREEKPUNT de g-grond is toegepast op de informatie na “Telefoon” en na “Fax”
7
Wpg
Niet duidelijk is waarom de tekst na “Beste [weggelakt] en [weggelakt]” politiegegevens betreft
8
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T”, “T” en “F” de g-grond is toegepast
13
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens van SM na “T” en “F” de g-grond is toegepast
13
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
14
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T”, “T” en “F” de g-grond is toegepast
18
Wpg
Niet duidelijk is waarom deze informatie politiegegevens betreft
18
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie vóór “ [naam] B.V.” de e-grond is toegepast
19
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “F” de g-grond is toegepast
20
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie vóór “ [naam] B.V.” de e-grond is toegepast
20
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “F” de g-grond is toegepast
21
Wpg
Gelet op de Afdelingsuitspraak van 25 maart 2020 (ECLI:NL:RVS:2020:849, hierna verder: 2020:849), betreft de informatie onder “Onderwerp” na “RE” geen politiegegeven 21
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “M” de g-grond is toegepast
22
Wpg
Gelet op 2020:849, betreft deze informatie geen politiegegeven
22
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
22
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie tussen “Postbus [weggelakt] en “E” de g-grond is toegepast
23
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
23
Wpg
Gelet op 2020:849, betreft de informatie geen politiegegeven
25
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie politiegegevens betreft
26
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie politiegegevens betreft
26
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
28
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast op informatie tussen “To” en “ [email] ”
28
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gehele tekst tussen “collegae,” en “Het” politiegegevens betreft
28
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel na “Met vriendelijke groet”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
29
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
29
Wpg
Niet duidelijk is waarom dit politiegegevens betreft
30
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
32
Wpg
Niet duidelijk is waarom dit politiegegevens betreft
33
Wpg
Niet duidelijk is dat de informatie tussen “incl de” en “politie” een politiegegeven betreft.
33
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “in” en “die” en tussen “die” en “hebben” politiegegevens betreft
33
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
34
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de eerste regel deze weigeringsgrond is toegepast
34
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “in” en “Doel” een politiegegeven betreft
34
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “waaronder” en “Graag” een politiegegeven betreft
34
Artikel 28 Rv
Deze weigeringsgrond is niet van toepassing, omdat het geen mededeling betreft van een partij als bedoeld in artikel 28 Rv
34
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “van” en “te” een politiegegeven betreft
36
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weggelakte informatie een politiegegeven betreft
36
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie vóór “ [naam] B.V.” de e-grond is toegepast
37
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “M” de g-grond is toegepast
37
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weggelakte informatie een politiegegeven betreft
38
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weggelakte informatie een politiegegeven betreft
38
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
38
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
39
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weggelakte informatie een politiegegeven betreft
40
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie vóór “ [naam] B.V.” de e-grond is toegepast
40
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “M” de g-grond is toegepast
40
Wpg
Niet duidelijk is waarom de weggelakte informatie een politiegegeven betreft
40
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
40
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “T” de g-grond is toegepast
41
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “M” en “F” de g-grond is toegepast
44
Dubbel
Niet duidelijk is waarom vanaf deze pagina alles is weggelakt op grond van ‘dubbel’, omdat de letters in verschillende kleuren/tinten staan weergegeven
45
Dubbel
Zie 44
46
Dubbel
Zie 44
47
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
47
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T”, “T”, “M” en “F” de g-grond is toegepast
47
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie tussen “op” en “en” en tussen “op” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
48
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie vóór “ [naam] B.V.” de e-grond is toegepast
48
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “F” de g-grond is toegepast
57
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “gezet” en “We” is een politiegegeven betreft, omdat niet alle informatie tot een persoon herleidbaar is
57
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie tussen “Projectnaam” en “is” de g-grond is toegepast
57
Pg
Niet duidelkjk is waarom de informatie tussen “lichten” en “Ik” een politiegegeven betreft, omdat niet alle informatie tot een persoon herleidbaar is
57
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “m.b.t.” en “andere” een politiegegeven betreft
58
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Gedragsdeskundige”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
58
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
63
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “mail.” en “kunnen” politiegegevens betreft,
63
e-grond
Niet duidelijk is waarom de e-grond is toegepast op de informatie tussen “Groet, [weggelaking]” en “ [naam] B.V.”
63
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” en “M” de g-grond is toegepast
63
Wpg
Niet duidelijk waarom de informatie tussen “Beste [weglakking]” en “welke” en tussen “in” en “vertaald” en tussen “dagvaarding” en “met vriendelijke groet” politiegegevens betreft
73
Dubbel
Niet duidelijk is waarom de informatie op deze pagina is weggelakt op grond van ‘dubbel’
80
Wpg
Niet duidelijk is dat de informatie politiegegevens betreft
80
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
80
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
82
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
83
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
83
g-grond
Niet duidelijk waarom de g-grond is toegepast
84
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
85
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
87
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
88
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
89
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
90
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
91
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens betreffen
91
Artikel 28 Rv
Deze weigeringsgrond is niet van toepassing, omdat het geen mededeling betreft van een partij als bedoeld in artikel 28 Rv
92
Wpg
Niet duidelijk is waarom de (handgeschreven) informatie rechtsboven politiegegevens betreft
92
Wpg
Niet duideljk is dat lle informatie onder de kopjes “MELDING” en “OVERLEG JUSTITIE”politiegegevens betreft
Voor alle duidelijkheid wordt benadrukt dat de op grond van de Wpg weggelakte informatie onder het kopje “AANGIFTE BEDREIGING” akkoord is.
93
g-grond
Niet duidelijk is waarom de g-grond is toegepast
93
e-grond
Niet duidelijk is waarom de e-grond is toegepast op de informatie onder de informatie waarop de g-grond is toegepast
94
Wpg
Niet duidelijk is dat alle gegevens na “Hoi [weglakking]” politiegegevens betreft
95
Wpg
De geschoonde versie van deze pagina heeft vier grijze kaders. Niet duidelijk is dat alle gegevens in het eerste kader politiegegevens betreft
95
Wpg en de e-grond
Het gaat om het tweede kader. In dit kader worden zowel de Wpg als de e-grond genoemd als weigeringsgrond. Niet duidelijk is waarop de weigeringsgronden betrekking hebben
96
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina politiegegevens zijn
97
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens op deze pagina zijn persoonsgegevenspolitiegegevens zijn
98
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “SMC” en “Na” en tussen “mailwisseling.” en “ALIAS” betreffen politiegegevens betreffen
98
Wpg
Niet duidelijk is dat de gegevens tussen “12.30 uur:” en “van de meldkamer” politiegegevens betreffen
99
Wpg
Niet duidelijk is dat alle gegevens tussen “deze.” en “dinsdag” politiegegevens betreffen
99
Artikel 28 Rv
Deze weigeringsgrond is niet van toepassing, omdat het geen mededeling betreft van een partij als bedoeld in artikel 28 Rv
99
-
Niet duidelijk is welke weigeringsgrond is gehanteerd op de informatie na “Dit vonnis is uitgesproken op”
99
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “op” en “donderdag” politiegegevens betreffen
99
-
Niet duidelijk is welke weigeringsgrond is gehanteerd op de informatie tussen “donderdag” en tekst die is weggelakt op basis van de e-grond
99
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na de tekst die is weggelakt op basis van de e-grond politiegegevens betreffen
100
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
101
Wpg
De geschoonde versie van de deze pagina heeft zeven grijze kaders. Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de kaders 4, 5, 6 en 7 politiegegevens betreffen
102
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “Registratienummer” en “de naam”, tussen “de gevraagde informatie” en “[weggelakt] Kwam” en na “op de lijn” politiegegevens betreffen
102
e-grond
Niet alle gegevens in het kader vóór “[weggelakt] verm. pers.” zijn persoonsgegevens
102
Niet duidelijk is welke weigeringsgrond is gehanteerd op de informatie tussen “op” en “onderstaand bericht”
102
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “******” politiegegevens betreffen
103
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “collega [weggelakt]” en “Aangever” politiegegevens betreffen
104
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” de g-grond is toegepast
104
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
105
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
105
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
106
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
106
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” de g-grond is toegepast
112
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de contactgegevens na “T” de g-grond is toegepast
112
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
113
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “Amsterdam” de g-grond is toegepast
114
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “etc.” en “Met”, tussen “Goedemorgen [weggelakt]” en “Gr.” en tussen “een” en “Onlangs” politiegegevens betreffen
114
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “M” de g-grond is toegepast
115
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “team [weggelakt]” en “Ik” politiegegevens betreffen
115
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “M” de g-grond is toegepast
116
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “M” de g-grond is toegepast
116
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
117
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
118
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
118
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
119
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
119
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
120
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
124
Dubbel
Niet duidelijk waarom hiervan sprake is
126
Wpg
Niet duidelijk is waarom deze gegevens politiegegevens betreffen
130
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
130
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de informatie tussen “personen’<” en “ [email] >:” de g-grond is toegepast
131
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vóór “Graag”, tussen “is” en “Verder” en tussen “zijn.” en “Wat” politiegegevens betreffen
131
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens na “Piketnummer LBVP” en na “E” politiegegevens betreffen
132
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
133
Wpg
Neiet duidelijk is waarom de informatie tussen “hand” en “Is” een politiegegeven betreft
133
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
133
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Politie”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
134
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie vóór “ [email] ”, onder het kopje CC, een politiegegeven betreft
134
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “al” en “.We” politiegegevens betreft.
134
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “om” en “Graag” politiegegevens betreft.
135
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
137
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
138
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “NH:” en “Intranet” de g-grond is toegepast
138
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
139
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
139
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “NH:” en “Intranet” de g-grond is toegepast
140
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “NH:” en “Intranet” de g-grond is toegepast
140
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “personen’” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
141
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de
g-grond is toegepast
141
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “Aan:” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
142
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens bij het kopje “Bericht” persoonsgegevens betreffen
142
Wpg
Niet duidelijk is waarom de informatie bij de kopjes “Bestand 1”, “Bestand 2” en “Bestand 3” politiegegevens betreffen
142
e-grond
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “Bestanden” en “hash” en de informatie na “hash” is weggelakt op basis van de e-grond
143
e-grond
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “melding stream: OK” en “hash”, tussen “hash” en “content type” en na “melding stream: OK” is weggelakt op basis van de e-grond
144
e-grond
Niet duidelijk is waarom de informatie tussen “hash” en “content type” is weggelakt op basis van de
e-grond
149
Wpg
Niet duideljk is waarom de gegevens tussen “de” en “in” politiegegevens betreffen
150
Wpg
Niet duidelijk waarom de gegevens achter “Telnr.: 0” politiegegevens betreffen
150
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “zelf” en “….Geef” politiegegevens betreffen
150
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “de” en “Inmiddels” en tussen “vraag” en “Kan” politiegegevens betreffen
151
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens achter “Telnr.:” de g-grond is toegepast
154
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “Familierecht” en “Afstemming” politiegegevens betreffen
154
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “Nederland” en “Ik” politiegegevens betreffen
155
Wpg
Niet duideljk is waarom alle gegevens tussen mail van [weggelakt]” en “Graag” politiegegevens betreffen
155
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “[mailto:” en “ [email] ]” de g-grond is toegepast
156
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen
156
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Gedragskundige”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
156
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “E” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
157
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “met [weglakking]” en “.Hij” politiegegevens betreffen
157
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “Interpol [weglakking]” en “Graag” politiegegevens betreffen
157
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “[mailto” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
158
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “heer [weglakking]” en “Als” politiegegevens betreffen
158
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Gedragskundige”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
158
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “E” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
159
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “Hoi [weglakking]” en “Groetjes” politiegegevens betreffen
159
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “Groetjes [weglakking]” en “Van” politiegegevens betreffen
159
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “ [naam] .” politiegegevens betreffen die tot een persoon herleidbaar zijn
160
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens politiegegevens betreffen die tot personen herleidbaar zijn
161
Valt niet onder reikwijdte
Kennelijk heeft de korpschef bedoeld dat de desbetreffende weggelakte passage niet binnen de reikwijdte van het onderhavige Wob-verzoek valt. Zonder nadere toelichting is echter niet duidelijk waarom.
168
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens voor “(Wie collega…” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
168
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na
“ Adviespiket vermiste personen” de g-grond is toegepast
169
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens voor “Gegevens” en in de twee grote blokken tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
170
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
175
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Landelijke Eenheid”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
175
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens tussen “naar” en “ [email] ” de g-grond is toegepast
176
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens in de twee grote blokken de e-grond is toegepast. De gelakte teksten bevatten maar een enkele persoonsgegeven
177
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Landelijke Eenheid”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is
191-195
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gelakte gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
196
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “SKN reeds bekend:” en “
Afbeeldingen” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
199-200
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
201
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “ingesteld” tot personen herleidbarw politiegegevens betreffen
202-204
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
205
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen de strepen bovenaan en onderaan tot personen herleidbaar
206
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “BUREAU ZEDENPOLITIE” de g-grond is toegepast
206
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in het blok vanaf “Feit” en het blok vanaf “het volgende:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
207-208
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
209-212
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
213-214
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens zijn
228-230
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “De getuige verklaarde:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
231
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “Voorwerpnummer” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
232-236
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “GBA-nummer” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
237-241
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “De aangeefster verklaarde:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
242-246
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “De aangeefster verklaarde:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
247-251
Artikel 28 Rv
Deze weigeringsgrond is niet van toepassing, omdat het geen mededeling betreft van een partij als bedoeld in artikel 28 Rv
252-254
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “verklaren het volgende:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
254-260
Artikel 28 Rv
Deze weigeringsgrond is niet van toepassing, omdat het geen mededeling betreft van een partij als bedoeld in artikel 28 Rv
261-262
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “Strafrechtsketennummer” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
263
Wpg
Niet duideljk is waarom alle gegevens na “Strafrechtsketennummer” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
264
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
265
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens onder “GBA-nummer” en boven “Goed” de e-grond is toegepast
265
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens vanaf “
Goed” de e-grond is toegepast. De gelakte teksten bevatten geen persoonsgegeven
266
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “verklaar het volgende:” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
267
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens onder “Strafrechtsketennummer” de e-grond is toegepast. De gelakte teksten bevatten maar een enkel persoonsgegeven
268-280
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de verticale streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
281
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens vanaf “De getuige verklaarde” de e-grond is toegepast.
282-283
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de verticale streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
284
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens vanaf “verklaar het volgende” de e-grond is toegepast.
284
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “ouderlijk gezag van “tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
285-288
Reeds openbaar
Niet valt in te zien hoe deze passages gelakt kunnen worden met opgaaf van deze – niet in de wet voorkomende – reden.
289
e-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens vanaf “verklaar het volgende” tot “achternaam” de e-grond is toegepast.
289-291
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “werkgebied” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
294
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens vanaf “verklaar het volgende” tot “achternaam” de e-grond is toegepast.
294
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
295
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
297-298
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
299-303
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
304
e-grond
De eerste weglakking onder deze grond is zinledig vanwege het zichtbare stempel boven paginanummer 304 en de vermelding “Politie [naam] ” bovenaan op pagina 306.
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens vanaf “verklaar het volgende” tot “Achternaam” de e-grond is toegepast.
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens vanaf “verklaarde het volgende” de e-grond is toegepast.
304-307
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de verticale streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
305 en 307
e-grond
De weglakking achter na “Politie” is zinledig vanwege het zichtbare stempel boven paginanummer 304 en de vermelding “Politie Zaanstreek Waterland” bovenaan op pagina 306.
308
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
309
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens vanaf “de verdachte verklaarde” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
310-312
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare gegevens betreffen
313
Wpg
Niet duidelijk is warom alle gegevens onder “PROCES-VERBAAL van bevindingen” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
314
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
315
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
316
Wpg
Niet duidelijk waarom alle gegevens onder “INTREKKEN PERSOONSIGNALERING (SIS) tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
317-321
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens zijn
322
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “Bevindingen” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
323
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare gegevens betreffen
324
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
325
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “De verdachte verklaarde” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
326-328
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
329
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de kopjes “Inbeslagneming” en “Volgnummer 1”, tot personen herleidbare politiegegevens betreffen. Dat geldt ook voor de gegevens in de passage onder “Eigenaar”|
330
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
331
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens z onder de kopjes “Inbeslagneming” en “Volgnummer 1”, tot personen herleidbare politiegegevens betreffen. Dat geldt ook voor de gegevens in de passage onder “Eigenaar”.
332
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder de streep bovenaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
333
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens onder “Strafrechtsketennummer” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
334
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
335
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens na “ouderlijk gezag van” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
336
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens in de blokken bovenaan en onderaan tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
337-339
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare gegevens betreffen
340
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “volgende nummers wel” de g-grond is toegepast
341
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens vanaf “Heren,” tot “Ik heb” de e-grond is toegepast
341
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” De g-grond is toegepast
345
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast
347
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” de g-grond is toegepast
348
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “grip” de g-grond is toegepast
349
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare gegevens betreffen
349
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na Tel:, na “T:” en na “en direct doorgestuurd” de g-grond is toegepast
350
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “Tel:” en na “T:” de g-grond is toegepast
351
Wpg
Niet duidelijk waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
351
artikel 11, eerste lid, Wob
Niet duidelijk is waarom de gegevens betrekking hebben op intern beraad, aangezien de e-mail is gericht aan [naam]
352
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens achter “het niet meegeven” (bovenaan) en achter “ivm de” (midden) tot personen herleidbarepolitiegegevens betreffen.
Niet duidelijk is waarom alle gegevens achter “omdat” en achter “berichtje.” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
352
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel:” de g-grond is toegepast
353
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
353
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” en “Tel: de g-grond is toegepast
354
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
354
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T” de g-grond is toegepast
355
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel: de g-grond is toegepast
355
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
357
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
358
Wpg
(twee keer) Niet duidelijk is waarom de gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
358
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” (tweemaal, bovenaan en onderaan de pagina) de g-grond is toegepast
359
Zinledig
Niet valt in te zien hoe deze passages gelakt kunnen worden met opgaaf van deze – niet in de wet voorkomende – reden.
359
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” de g-grond is toegepast
360
Zinledig
Niet valt in te zien hoe deze passages gelakt kunnen worden met opgaaf van deze – niet in de wet voorkomende – reden.
360
g-grond
Zonder nadere toelichting valt niet in te zien waarop op het gegeven tussen “de” en “klaar” de g-grond van toepassing is
360
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” de g-grond is toegepast
361
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tot personen herleibare politiegegevens betreffen
361
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:” de g-grond is toegepast
363
Wpg
Niet duidelijk is waarom het gegeven na “Tel:” een politiegegeven betreft
364
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel:” de g-grond is toegepast
364
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Gedragskundige”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is.
364
Wpg
Niet duidelijk is waarom het gegeven na “E” en voor “ [email] ” tot personen herleidbare politiegegevens betreft
365
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel vóór “Gedragskundige”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is.
365
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Piketnummer LBVP” en het gegeven na “E” en voor “ [email] ” de g-grond is toegepast
367
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel:” de g-grond is toegepast
367
Wpg
Niet duidelijk is waarom de gegevens tussen “Voordat er eventueel” en “overgegaan kon worden” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen. Niet duidelijk is waarom alle gegevens tussen “-“ en “en heeft alle toestemming”, tussen “-De” en “had eigenlijk in”, tussen “-De” en “is alleen nodig”, en tussen “-“ en – Vaak blijkt dat” tot personen herleidbare politiegegevens betreffen.
368
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel:” de g-grond is toegepast
369
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
369
e-grond
Deze weigeringsgrond is toegepast op de functietitel onder “Privacy-adviseur Eenheid”, terwijl niet duidelijk is dat deze functie een solofunctie is.
370
Wpg
Uitgezonderd de bovenste weggelakte passage is niet duidelijk waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
370
e-grond
Wat betreft de bovenste weggelakte passage zijn niet alle gegevens tot personen herleidbaar. Wat betreft het gegeven tussen “naar het” en “frontoffice” en het gegeven tussen “iemand van de” en “de stukken uitprinten” is niet duidelijk waarom deze tot personen herleidbaar zijn.
370
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel:” de g-grond is toegepast
Pag.
Toegepaste
weigeringsgrond
Reden waarom de motivering niet volstaat
Aanwijzingen voor het bestaan van meer documenten
1
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast
3
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven tussen “op” en “ivm” de g-grond is toegepast
4
e-grond
Niet alle informatie tussen “14.00 uur” en “ en hebben” is tot personen herleidbaar. Bovendien is dezelfde tekst weggelakt als op pagina 3 maar nu onder de e-grond. Zonder nadere toelichting is deze inconsequentie niet navolgbaar.
4
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
8
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
9
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
10
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Fax” (boven en onderaan de pagina) de g-grond is toegepast
10
Wpg
Niet duidelijk is waarom alle gegevens tot personen herleidbare politiegegevens betreffen
12
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “tel.nr.” de g-grond is toegepast
14
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:”, “F:” en “Tel.” de g-grond is toegepast
15
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:”, “F:” en “Tel.” de g-grond is toegepast
17
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
18
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “Tel.”, “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
19
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
20
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F :” halverwege en onderaan de pagina de g-grond is toegepast
21
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
28
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
29
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” boven- en onderaan de pagina en op het gegeven na “Tel.” (halverwege de pagina) de g-grond is toegepast
30
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” en op het gegeven na “Tel.” De g-grond is toegepast
31
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “M:” en “F:” de g-grond is toegepast. Bovendien hoort dit bij de mail op pagina 30 die als “Dubbel” bestempeld is.
34
e-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens na “Voor jouw informatie:” de e-grond is toegepast
34
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast
35
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
37
Intern beraad
Zonder nadere toelichting is niet duidelijk waarom deze grond van toepassing is, mede gelet op de afzender en geadresseerden in de kop van dit bericht.
38
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na de weglakking volgend op “mw mr” de g-grond is toegepast
39
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
39
dubbel
Niet duidelijk is waarom de informatie op deze pagina is weggelakt op grond van ‘Dubbel’
40
Dubbel
Niet duidelijk is waarom de informatie op deze pagina is weggelakt op grond van ‘Dubbel’
46
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast
47
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
48
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
49
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
50
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “grip” de g-grond is toegepast
50
g-grond
Zonder nadere motivering valt niet in te zien waarom op de tekst na “Goedemorgen” en voor “Ik hoor nog van je” de g-grond is toegepast.
53
g-grond
Niet duidelijk is waarom op alle gegevens die op grond van de g-grond zijn weggelakt die grond is toegepast
58
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “grip” de g-grond is toegepast
59
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “het bovenstaande!” de g-grond is toegepast
60
g-grond
Zonder nadere toelichting (al dan niet met vertaling) is niet duidelijk of de g-grond van toepassing is.
61
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “F:” en “M:” de g-grond is toegepast
62
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “F:” en “M:” de g-grond is toegepast
63
g-grond
Niet duidelijk is waarom op de gegevens na “T:”, “M:” en “F:” de g-grond is toegepast
64
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast. Ook is niet duidelijk waarom op het gehele laatste blok op deze pagina de g-grond is toegepast.
65
g-grond
Niet duidelijk is waarom op het gegeven na “Tel.” de g-grond is toegepast