Uitspraak
[verzoekster],
Watson,
1.Het geding in eerste aanleg
2.Het geding in hoger beroep
3.De feiten
4.De verzoeken aan de kantonrechter en de beoordeling daarvan
5.De beoordeling in hoger beroep
grief 1voert zij aan dat de kantonrechter ten onrechte haar gedragingen heeft gekwalificeerd als diefstal. Deze term heeft de werkgever niet gebruikt, aldus [verzoekster] , en zij heeft ook niet het voor diefstal vereiste oogmerk van wederrechtelijke toe-eigening gehad. Met
grief 2betoogt [verzoekster] dat de kantonrechter niet de aan het ontslag ten grondslag gelegde redenen heeft behandeld, en aldus buiten het geschil treedt.
grieven 1 tot en met 3gezamenlijk legt [verzoekster] aan het hof de vraag voor of de kantonrechter terecht het ontslag op staande voet in stand heeft gehouden, mede gelet op alle omstandigheden van het geval. Daartoe voert zij aan dat het verzuim om alle meegenomen artikelen te scannen berust op een vergissing, veroorzaakt door bijwerkingen van het door haar gebruikte geneesmiddel Champix. Zij had ook stressklachten en Watson wist dat zij zich een aantal keer had ziekgemeld. De weergave van wat op de video-opname is te zien is subjectief. [verzoekster] heeft nimmer de intentie gehad zich zaken toe te eigenen. In dit geval is ontslag als ultimum remedium niet gerechtvaardigd, aldus [verzoekster] .
grief 4komt [verzoekster] op tegen de afwijzing van de door haar verzochte transitievergoeding. Het hof is evenwel van oordeel dat [verzoekster] daarop geen aanspraak heeft, nu de dringende reden voor ontslag op staande voet haar ook ernstig te verwijten is.