Op 10 december 2020 heeft het in 2.5. bedoelde gesprek plaatsgevonden. Daarbij waren aanwezig: [eiseres] en haar partner, vergezeld van [de advocaat] , [clusterdirecteur] (clusterdirecteur van [de Stichting] , hierna ‘ [clusterdirecteur] ’), [onderwijsadviseur] (onderwijsadviseur Onderwijs Zieke Leerlingen), [de deskundige] (onafhankelijk deskundige, hierna ‘ [de deskundige] ’) en [de Adviseur] namens SPPOH. Uit het opgemaakte gespreksverslag blijkt dat het doel van het gesprek is “Afspraken maken om het onderwijs aan huis te starten”. Verder zijn in het gespreksverslag de volgende afspraken vermeld:
“ - [de deskundige] doet in januari 2021 observatie en onderzoek aan huis bij [de dochter] .
Zij geeft advies over de begeleiding die [de dochter] nodig heeft en over de materialen die daarbij nodig zijn.
- School benadert leerkrachten die [de dochter] thuis kunnen begeleiden. Het gaat hier om leerkrachten die ervaring hebben met ZML onderwijs en traumasensitiviteit.
- Moeder en partner kunnen ook mensen aandragen die passen in bovenstaand profiel
- Wanneer er onderwijs aan huis zal plaatsvinden zijn er materialen van school nodig om goed te kunnen begeleiden.
- De uiteindelijke invulling thuis kan een blokje, een deel van een ochtend zijn of twee keer in de week een moment.
- Moeder en partner denken na welke school er straks benaderd kan worden om alvast contact te hebben vanwege het snel vol zitten van de ZML scholen, voor het geval de [de school] niet de school zou zijn waar [de dochter] naar terug gaat.
- Er gaat een datumprikker rond voor een vervolgoverleg in januari 2021.
- In januari 2021 wordt het tijdspad verder ingevuld en besproken.”