In artikel 26 van de overeenkomst tussen CZ en Brocacef ('overeenkomst zorgverzekeraar - leverancier incontinentiematerialen', productie 2 bij conclusie van antwoord, hierna 'zorgovereenkomst') is bepaald dat de in het kader van de inkoopprocedure gebruikte documenten deel uitmaken van de rechtsverhouding tussen partijen.
In artikel 1 van de zorgovereenkomst wordt het begrip 'onderaannemerschap' als volgt gedefinieerd:
"er is sprake van onderaanneming indien een Verzekerde in zorg is bij een Zorgaanbieder (de hoofdaannemer) en deze, voor (een deel van) de daadwerkelijke zorgverlening een andere zorgverlener (de onderaannemer), zijnde een andere juridische entiteit, inschakelt door (een deel van) deze zorgverlening door te contracteren aan deze andere zorgverlener".
Artikel 2 lid 6 van de zorgovereenkomst luidt:
"De gecontracteerde Zorgaanbieder dient ervoor te zorgen dat de Zorgverzekeraar altijd beschikt over een actueel overzicht van de Onderaannemers. (…) Een wijziging van onderaannemer(s) ten opzichte van de naam of namen vermeld in de inschrijving behorende bij de inkoopprocedure, is alleen mogelijk na goedkeuring door de Zorgverzekeraar."
Artikel 2 lid 8 van de zorgovereenkomst luidt:
"De Zorgaanbieder garandeert dat de zorgverlening door de Onderaannemer(s) aan dezelfde eisen voldoet, als die welke aan de zorgverlening door de Zorgaanbieder zijn gesteld. De Zorgaanbieder borgt dit in de overeenkomst met de onderaannemer(s)."
Artikel 20 van de zorgovereenkomst heeft betrekking op de bedrijfsvoering. Lid 1 luidt:
"Er is sprake van een combinatie tussen levering van materialen en dienstverlening. De Zorgaanbieder staat volledig in voor de logistiek en voorraadbeheersing van de incontinentiematerialen en biedt de volgende dienstverlening:
• centraal beheer van de intake van Verzekerden. Hiermee wordt bedoeld dat de Zorgaanbieder de intake centraal beheert, coördineert en op een uniforme wijze uitvoert. Voor de intake en vervolgbestellingen benaderen Verzekerden de Zorgaanbieder via één centraal telefoonnummer, e-mailadres of internetadres.
• advisering en begeleiding van Verzekerden (zowel op afstand als bij Verzekerden thuis);
• administratieve vastlegging (dossiervorming);
• telefoondienst (24/7 bereikbaarheid)."
Artikel 21 van de zorgovereenkomst gaat over de intake en luidt:
"1. De Zorgaanbieder is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch en per e-mail/internet bereikbaar en inzetbaar voor (spoed)bestellingen en zorginhoudelijke begeleiding en advisering. Bij een reguliere bestelling krijgt de verzekerde tijdens werkdagen tussen 8.00-18.00 uur binnen één uur reactie op zijn melding en wordt de melding binnen één uur in behandeling genomen.
Ingeval van een spoedbestelling krijgt de Verzekerde altijd binnen één uur reactie op zijn melding en wordt de melding binnen één uur in behandeling genomen.