Uitspraak
GERECHTSHOF ARNHEM-LEEUWARDEN
1.Het verdere verloop van het geding in hoger beroep
2.De vaststaande feiten en het geschil in eerste aanleg
3.De motivering van de beslissing in hoger beroep
als zorgverleneris geweest die Vierdag heeft voorgedragen als budgetcoach en die haar niet op de (gevolgen van de) opzegtermijn heeft gewezen. Weliswaar had [appellante] steeds te maken met de statutair directeur van Chiqcare Zorgexploitatie en Chiqcare Woonzorg, maar niet duidelijk is op basis waarvan zij mocht denken dat die statutair directeur niet alleen haar contractuele wederpartij Chiqcare Woonzorg vertegenwoordigde, maar ook namens Chiqcare Zorgexploitatie zou hebben gehandeld.
zich bij het dagvaarden in vrijwaring van geïntimeerde enkel laten leiden door de tenaamstelling “ChiqCare”.” Aan de overeenkomsten – die voorzien zijn van de tenaamstelling Chiqcare Woonvoorziening – kan, volgens [appellante] “
geen enkele juridische waarde[…]
worden toegekend” met betrekking tot de feitelijke rechtsverhouding tussen appellante en Chiqcare Zorgexploitatie. Die overeenkomst was slechts bedoeld voor het zorgkantoor. Bovendien maakt het voor de verantwoordelijke personen, met name de statutair directeur de heer [C] , niet uit welke BV is gedagvaard en is er geen sprake van benadeling, “
nu het bestuur van beide BV’s dezelfde zijn, de BV’s gelijkluidende namen hebben, beide zorggerelateerd zijn en het voor een consument niet te onderscheiden is welke BV er nu eigenlijk als contractspartij valt aan te merken, nu alle BV’s met de naam Chiqcare op hetzelfde adres waren ingeschreven.”