Uitspraak
mr. R.E. Gerritsen, kantoorhoudende te Amsterdam,
mr. W.A. Westenbroek, kantoorhoudende te Amsterdam,
[A] ,
mr. W.A. Westenbroek,kantoorhoudende te Amsterdam.
- verzoekster als Tweede B5 Holdings;
- verweerster als De Kleinste Reus;
- belanghebbende sub 1 als FFVF Holdings;
- belanghebbende sub 2 als [A] ;
- verweerster en belanghebbenden sub 1 en 2 als De Kleinste Reus c.s.;
- [B] als [B] ; en
- Integraal Kind Centrum De Kleine Reus als IKC De Kleine Reus.
1.Het verloop van het geding
2.Inleiding
3.Feiten
4.De gronden van de beslissing
ad hocin te zetten om de inspectie een indruk te geven van de VVE-werkwijze bij De Kleinste Reus. Achteraf heeft zij het rooster aangepast om de daadwerkelijke inzet van [C] gedurende de paar uur dat zij die dag voor de groep had gestaan te verwerken, maar zij heeft daarmee niet gepretendeerd noch willen pretenderen dat de gehele dag (zoals vereist is) een volledig VVE-bevoegde persoon voor de groep had gestaan. Het achteraf aanpassen van roosters aan de daadwerkelijke inzet van medewerkers is een normale praktijk; zij wenst slechts roosters in te dienen die de werkelijke inzet reflecteren. Omdat [C] ad hoc is ingesprongen heeft [A] haar met een flesje wijn bedankt.
zo terug te storten”, waarop [B] begrijpend (whatsapp duimpje omhoog) reageerde. Gesteld noch gebleken is dat [A] de kosten van de tickets toch niet heeft terugbetaald. Dat [A] voorts een onnodige en onnodig dure laptop heeft gekocht, zoals verzoekster stelt, is verder onaannemelijk, nu [B] blijkens een door De Kleinste Reus c.s. overgelegde whatsapp-uitwisseling de vraag van [A] wanneer zij een nieuwe Apple van ca. € 2ooo zou kunnen aanschaffen beantwoordde met “
Wanneer het jou goed uitkomt. Geen financiële reden om het uit te stellen, lijkt mij” en haar bovendien schreef de aankoop op naam van de BV te doen. Niet is toegelicht waarom deze kwesties achteraf bezien anders moeten worden beoordeeld.